کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  
اخبار بازگشایی مدارس

ممنوعیت گرفتن رضایت از والدین دانش‌ آموزان برای حضور در مدرسه

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت:مدارس حق ندارند از والدین دانش‌آموزان برای حضور در مدرسه رضایت‌نامه بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 06
کد خبر: ۱۰۴۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس با تاکید بر اینکه مدارس براساس الگوی بازگشایی باز خواهند شد گفت نباید از والدین برای آموزش حضوری رضایت‌نامه‌ای دریافت شود.

علیرضا کمرئی درباره این موضوع که برخی از مدارس ابتدایی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس از والدین آنان رضایت‌نامه دریافت می‌کنند اظهار کرد: «این موضوع صحت ندارد تمام مدارس الگوی بازگشایی دارند و براساس آن مدارس بازگشایی می‌شود لذا نیازی به دریافت رضایت‌نامه از والدین دانش‌آموزان نیست و نباید انجام شود.»

وی افزود: «لازم است اقدامات ضروری برای آگاهی دانش‌آموزان و خانواده‌ها از سوی مدارس صورت بگیرد؛ دادن اطلاعات لازم با برگزاری جلسات حضوری کنترل شده برای آگاهی از بهداشت فردی و چگونگی رعایت ارتباطات همچنین نحوه زدن ماسک دانش‌آموزان از سوی مدارس انجام خواهد شد.»

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس با تاکید براینکه موضوعات ذکرشده نیازی به رضایت‌نامه و تعهد ندارد ادامه داد: «الگوی بازگشایی مدارس با نظارت مجوزهای مناطق آموزشی خواهد بود لذا اگر مصداق و موردی از این موضوع و اخذ رضایت‌نامه وجود دارد باید به بخش ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات گزارش داده شود.»

کمرئی بیان کرد: «بازگشایی مدارس یک قانون و یک فرایند طبیعی است باید خانواده‌ها از جزئیات آن اطمینان و آگاهی داشته باشند اما اخذ رضایت‌نامه برای حضور در مدارس و آموزش حضوری باید گزارش داده تا پیگیری شود.»/پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر